Overhemden op maat

Overhemden op maat: goede kwaliteit en betaalbaar!

Overhemden op maat zijn nu ook betaalbaar! Dat overhemden op maat u er uitstekend uit laten zien met net dat beetje extra, dat wisten we al. Maar dat deze op maat gemaakte overhemden nu ook betaalbaar zijn, dat is goed nieuws: Amisura for men is gespecialiseerd in overhemden op maat. Daarnaast bieden wij herenkleding voor grote lange mannen, met afwijkende maten. Extra lange mouwen, met mouwlengte maat 7? Of juist een mooi getailleerd overhemd? Alles is mogelijk bij Amisura. Klik hier om ons aanbod in overhemden en shirts te bekijken.

U komt stijlvol voor de dag in een overhemd precies op maat

“Kleren maken de man”: een oud gezegde waar wij graag op inspelen. Met een overhemd speciaal afgestemd op uw maat, heeft u een persoonlijk kledingstuk wat altijd goed zit en uitstekend om uw lichaam valt. Het geeft uw overhemd en u zelf net dat tikkeltje meer: u komt stijlvol voor de dag in een overhemd precies op maat.

Meer informatie over overhemden op maat

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden om een overhemd op maat te verkrijgen? Bel dan eens vrijblijvend met Amisura om een afspraak te maken: 074-8513408. Een e-mail sturen voor meer informatie over kleding speciaal voor u op maat gemaakt, kan natuurlijk ook: info@amisura.nl. Wij helpen u in ieder geval graag verder!

Andere bezoekers zochten ook op: