www.amisura.nl   Spaarpunten

Bij amisura.nl zijn wij natuurlijk blij wanneer u een bestelling bij ons plaatst! Wij willen u dan ook graag iets geven als dank, waardoor u hopelijk volgende keer weer als eerste aan ons denkt! Wij noemen dit “spaarpunten”. Deze spaarpunten zijn gekoppeld aan uw account en deze kunt u verzilveren bij uw volgende aankoop!

Hoe spaar ik spaarpunten?

Bij elke aankoop ontvangt u spaarpunten. Het enige wat u hiervoor dient te doen is bij het afrekenen eenmalig een account aan te maken. Dit is een vereiste omdat wij dan de verdiende spaarpunten aan uw account moeten koppelen. Wanneer u dan de volgende keer inlogt, kunt u precies zien hoeveel spaarpunten u al heeft verzameld.

Wat zijn mijn spaarpunten waard?

Voor elke bestede Euro op www.amisura.nl ontvangt u 1 spaarpunt. De verzamelde spaarpunten zijn vanaf 100 punten (waarde €5,-) te verzilveren op de afrekenpagina. Er geldt geen minimaal bestedingsbedrag, dus u kunt optimaal profiteren van uw opgebouwde spaarpunten.

Voorbeeld: U koopt 2 overhemden t.w.v. € 100,- in uw winkelmandje, u kiest om 200 spaarpunten te verzilveren. De overhemden kosten nu nog € 90,-. Over dit restbedrag ontvangt u weer nieuwe spaarpunten!

Kan ik mijn spaarpunten weggeven of inwisselen voor geld?

Helaas is het niet mogelijk uw spaarpunten in te wisselen voor geld. U kunt uw verzamelde spaarpunten alleen verzilveren bij een bestelling op www.amisura.nl. De spaarpunten zijn gekoppeld aan uw persoonlijke account, dus u kunt ze niet overdragen aan iemand anders. 

Speciale acties

www.amisura.nl houdt regelmatig speciale acties met spaarpunten. U spaarpunten kunnen bijvoorbeeld tijdelijk meer waard zijn of u kunt extra spaarpunten verdienen! Om op de hoogte te blijven van deze leuke acties kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Geldigheid

De verzamelde spaarpunten zijn 2 jaar geldig na ontvangst. Zorg dus dat u tijdig gebruik maakt van de korting! Vanzelfsprekend worden de verdiende spaarpunten weer in mindering gebracht nadat u besloten heeft de bestelling retour te sturen.