Overhemden

Overhemden: betaalbaar en op maat

Bent u op zoek naar moderne overhemden, die betaalbaar zijn en goed passen? Deze webwinkel van Amisura biedt u de oplossing! Bij Amisura zijn allerlei soorten overhemden te verkrijgen: van heren overhemden speciaal voor u op maat gemaakt, tot luxe getailleerde Italiaanse overhemden. En van een merk overhemd als Ledub, Casa Moda of King tot een overhemd met extra lange mouwen, voor de lange man. Het gezegde “kleren maken de man” kennen we allemaal en daarom vindt Amisura dat overhemden en andere kleding van goede kwaliteit en tevens betaalbaar moeten zijn. Klikt u hier om ons aanbod van herenmode te bekijken!

Overhemden: ook voor lange mannen

Getailleerde en op maat gemaakte overhemden zijn tegenwoordig het neusje van de zalm. De overhemden sluiten mooi aan door de slanke snit. Amisura biedt ook kleding voor de lange man, wat echt een uitkomst is, aangezien het voor lange mannen vaak een crime is kleding te vinden die past, maar er ook nog eens leuk en hip is. Overhemden met mouwlengte 7 hebben wij in onze winkel, dus rondlopen met te korte mouwen hoeft niet langer!

Overhemden: contact

Amisura biedt dus overhemden van allerlei soorten en merken aan en verzorgt herenmode voor lange mannen. Net als bij de overhemden, gaat Amisura wat betreft service met de tijd mee: u kunt bij ons online in de webwinkel kleding bestellen. Wij vinden het wel belangrijk persoonlijk contact met de klant te bieden als daar behoefte aan is. Daarom kunt u ook een afspraak maken om kleding te komen bekijken en passen in onze, daarvoor speciaal ingerichte, opslagruimte. Bel met 074-8513408 of stuur een e-mail naar info@amisura.nl voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Andere bezoekers zochten ook op: